Diaddeo

Proizvodi

Mi smo mirisna i vedra podrška vašem nastupu na tržištu roba i usluga.

Osnovni proizvod je osvježivač prostora mekane strukture i elegantnog oblika. Šest vrhunski prijatnih mirisnih nota i isto toliko vedrih boja. Opredijelite se za miris Bazooka, miris stare dobre žvakaće gume. Ili za jak i osvježavajući miris breskve i zelene jabuke.

Za one vječno mlade, koji više vole egzotiku spremili smo tuti fruti miris narandže.

Proizvod sa mirisom vanila, umjeren a nezaboravan, namjenjen je vedrim i samouvjerenim konzumentima... i na kraju, miris zelenog bora svojom bojom i prijatnim mirisom koji doživite dok koračate kroz borovu šumu, namjenjen je onima koji se opredijele za provjeren kvalitet i klasične note.

Koristi se za osvježenje prostora vašeg automobila i svih drugih manjih prostora. Kvalitetna tehnologija obezbjeđuje višenedeljnu svježinu vašeg omiljenog okruženja.

 
 

Mirisne granule za usisivače

Pored osvježivača prostora, na tržištu možete pronaći još jedan odličan proizvod: mirisne granule za usisivače, koje čine da usisavanje prašine i čišćenje vašeg radnog i životnog prostora postane jedno mirisno zadovoljstvo!

Mirisni osvježivači sa štampom

Diaddeo radi i reklamnu varijantu mirisnog osvježivača, sa štampom znaka vaše firme ili reklamnom porukom. Mi smo mirisna i vedra podrška vašem nastupu na tržištu roba i usluga!

Vaš logo na našem mirisnom proizvodu je originalna pokretna reklama, koja mirisom i pažljivo odabranim i prilagođenim vedrim bojama, privlači pažnju i stiže stotinama kilometara daleko!

 

 

Mi smo mirisna i vedra podrška vašem nastupu na tržištu roba i usluga.