Diaddeo

O nama

Firma DIADDEO Brčko je već jednu deceniju prisutna na tržištu sa misijom zadovolji zahtjeve naših probirljivih potrošača. Za ovo vrijeme postali smo lider u proizvodnji osvježivača prostora, naročito automobila i manjih prostorija.

Sarađujemo sa najvećim kompanijama iz oblasti plasmana naftnih derivata, auto kućama, bankama i osiguravajućim kućama, kao i tržnim centrima.

Povjerenje su nam ukazali: NIS, Nestro, Lukoil, Gasprom, na čijim pumpama uvijek možete pronaći naše osvježivače prostora, u šest mirisnih nota. Auto kuće Škoda, Pežo, Ford, Hyndai ... sa mirisnim artiklima sa svojim logom, nastupaju prema svojim kupcima.Mi smo mirisna i vedra podrška i bankama i osiguravajućim kućama, kao što su: Nova banka, Mikrofin Banka, Jahorina osiguranje, Nešković osiguranje.

Diaddeo doo kontinuirano radi na inovacijama i razvoju tehnologije proizvoda. Pored savremene opreme i vrhunskih sirovina, sa ponosom ističemo svoj tim saradnika, uz čije iskustvo i entuzijazam možemo i hoćemo da dosegnemo i najuzvišenije ciljeve.

Mirisni osvježivač prostora

Mirisni osvježivači prostora izuzetno prijatnih aroma eteričnih ulja, proizvedeni po jedinstvenoj recepturi na bazi elastičnih kopolimera plastičnih granulata.

Saznaj više